Barion Pixel

Borsuttogó Cashback kártya



Borsuttogó Cashback kártya

Egy újabb kártya, amivel hűségpontokat gyűjtsek? Nem ez nem az! Ez több, mint eddig bármelyik kártya, amellyel fogyasztói hűségre próbáltak ösztönözni!

Ki nem szeretne előnyökre szert tenni a vásárlásaival! Ez eddig rendben is van. Legyél hűséges vásárló, és gyűjtsd a hűségedért a pontokat. Lehet ezt másként is csinálni? Lehet, elegánsabban, fenntarthatóbban, és persze jó célokat támogatva! Igen ez már jól hangzik, ugye? A Borsuttogó Kft.-nek is ez volt a célja, amikor részesévé vált a 49 országban sikeresen működő programnak, melyben már évek óta jelen vagyunk. Igen, évek óta. Soha nem ajánlanánk fogyasztóinknak valamit, amiben nem nyertünk magunk bizonyosságot afelől, hogy minőségi, hogy ezzel támogatunk másokat, és nem csak öncélúan működik.

Kezdjünk is bele!

A Borsuttogó Cashback program a következőket nyújtja számodra:

Részese lehetsz egy közösségnek, amely:

  1. CASHBACK/PÉNZVISSZAFIZETÉS minden vásárlásod után. Ennek mértéke a vásárlásod összegének 6%-a, amely már az első vásárlásodnál is érvényesíthető! (regisztrációhoz kötött)
  2. REGISZTRÁLJ ITT
  3. A kedvezményeit Borsuttogó Cashback számláján gyűjtheti, majd 1500Ft felett tényleges jóváírásra kerülnek az Ön bankszámlájára.
  4. Minden vásárlás alkalmával ún. SHOPPING POINT-okat is gyűjt.
  5. A Shopping Point Deal-ekelen keresztül még többet spórolhat
  6. A beváltott Deal-ek pedig újabb Shopping Pointokat, és Cashback-et generálnak.

Jót tenni minden vásárlásommal? Igen!

Minden vásárlásoddal egy jobb, fenntarthatóbb világ építéséhez járulsz hozzá. Tehát minden vásárlás egy jó ügyet szolgál, egy társadalmi felelősségvállalást is jelent egyben.

Mit jelent ez? Szervezett formában teszünk a rászorulókért, és a környezetünkért!

CHILD & FAMILY FOUNDATION

Rászoruló gyermekek, fiatalok, és családok kapnak esélyt az oktatásra a Child & Family Foundation nemzetközi oktatási projektjei révén. Ez lehetőséget ad számukra, hogy saját kezükbe vegyék a jövőjüket. Elköteleztük magunkat a rászoruló gyermekek, serdülők és családok oktatásának világszerte történő előmozdítása mellett. https://www.childandfamily.foundation/en/news

GREENFINITY FOUNDATION

A Greenfinity Foundation célja egy zöldebb jövő mindannyiunk számára. Ennek érdekében világszerte valósít meg projekteket a környezetvédelem és klímavédelem érdekében. Jótékonysági szervezetként a Greenfinity Alapítvány a környezet aktív védelmére, innovatív éghajlati projektek végrehajtására és a megújuló energia felhasználásának előmozdítására törekszik. Céljuk ökológiai tudatosság kialakítása, a természetes élőhelyek megőrzésének biztosítása és a hátrányos helyzetű régiókban élők segítése. 10.000 fa ültetése Magyarországon Project részletei >

Borsuttogó

A Borsuttogó Cashback Kártya máshová is érvényes? Igen!

Minden CashBackWord Partner-nél érvényes. Érvényesítheted a többek között a booking, alliexpress, swarowski, müller, biotechusa, ecipo webáruházaiban, vagy az utazásaid során a kedvezményes szálláshelyek lefoglalásánál is. Több, mint 150.000 partner cégnél, több mint 49 országban!

Gyere velünk egy szebb fenntarthatóbb világba, és legyél te is felelősségteljes fogyasztó!

REGISZTRÁLJ MOST!


Címkék:

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

0