Barion Pixel

Kedvezmények

  1. CASHBACK/PÉNZVISSZAFIZETÉS minden vásárlásod után. Ennek mértéke a vásárlásod összegének 6%-a, amely már az első vásárlásodnál is érvényesíthető! (regisztrációhoz kötött)
  2. REGISZTRÁLJ ITT
  3. A kedvezményeit Borsuttogó Cashback számláján gyűjtheti, majd 1500Ft felett tényleges jóváírásra kerülnek az Ön bankszámlájára.
  4. Minden vásárlás alkalmával ún. SHOPPING POINT-okat is gyűjt.
  5. A Shopping Point Deal-ekelen keresztül még többet spórolhat
  6. A beváltott Deal-ek pedig újabb Shopping Pointokat, és Cashback-et generálnak.

Ha szeretnél többet tudni a Cashback programról, olvasd el részletes cikkünket

Adatvédelmi hozzájáruló nyilatkozat a törzsvásárlói Hűségprogram keretében:

Ezennel hozzájárulok ahhoz, hogy a myWorld Hungary Kft. (székhelye: HU-1141 Budapest, Öv utca 49-51) a Marina Sétány 1., 1138 Budapest székhelyű BORSUTTOGÓ Kft. Partnervállalat (a továbbiakban: „Partnervállalat”) egyéni törzsvásárlói Hűségprogramjában történő részvételem során az alábbi személyes adataimat: családi- és utónév, titulus, nem, születési idő, e-mail cím, levelezési cím, cím koordinátái (szélességi- és hosszúsági fok), telefonszám(ok), fax szám, ügyfélszám valamint a Partnervállalatnál az elmúlt 12 hónapban és a hozzájárulásomat követően végzett vásárlások adatai (vásárlás időpontja, vásárlás összege, devizanem, számla száma és vásárlás helye) a Partnervállalat részére továbbítsa annak érdekében, hogy a Partnervállalat ezen adatokat a következő marketingcélból felhasználja: kapcsolatfelvétel elektronikus üzenetek útján (pl. e-mail vagy SMS), közösségi médián keresztül (mint Facebook, stb.), fax, telefon vagy postai levél útján, a Partnervállalat termékeiről és akcióiról szóló tájékoztatás érdekében, az esetlegesen érdeklődési körömbe eső ajánlatok közlése érdekében, valamint ügyfél-elégedettségi felmérések lefolytatása céljából.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a jelen nyilatkozatban megadott hozzájárulását a jövőre nézve bármikor visszavonhatja. A visszavonásig végzett adatkezelés továbbra is jogszerűnek tekintendő. E célból, illetőleg adatvédelmi jogainak érvényesítése céljából (pl. tájékoztatás kérése, helyesbítés, törlés, adatkezelésre vagy adatok átadhatóságára vonatkozó korlátozás), bármikor jogosult a myWorld Hungary Kft.-hez fordulni a fent feltüntetett postacímen vagy a service.hu@cashbackworld.com e-mail címen.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

0