Barion Pixel

12 e mezzo Primitivo Organic 2020

(4 vásárlói értékelés)
5 232 Ft

6% CashbackMi ez?

Készleten

Termékjellemzők


Érdekelhetnek még…

Leírás

Primitivo Organic – Intenzív organikus eredetű (bio) vörösbor, 100% Primitivo fajtából, friss bogyós gyümölcsökre emlékeztető lilás árnyalattal. Orrban is a piros gyümölcsök: ribiszke és feketeszeder illataromái olvadnak össze benne szerecsendióval, édesgyökérrel, csokoládéval és vaníliával. Ízében kókusz és gyümölcsös aromák érhetők tetten, és erre a bio primitivóra nagyon is igaz, hogy minden újabb kortyban egy új ízt fedezhetünk fel. Ugyanúgy igaz, hogy minden pohár más és más élményt nyújt, attól függően, hogy önmagában kóstoljuk, vagy egy ízletes vacsora kiegészítéseként.

Ez a különleges Primitivo Organic bor alacsony alkoholtartalmú, finom savszerkezetű, kiegyensúlyozott, hosszú lecsengésű bio vörösbor azoknak, akik tudatosan választják meg azt is, hogy mi kerül a poharukba. A Primitivo borok kedvelőinek garantáltan egy újfajta “szemszögből” mutatja be ezt a szőlőfajtát és garantáljuk, hogy megéri az otthoni borkollekciónkba beilleszteni egy palackkal belőle.

Hogyan készül ez a Primitivo Organic? 8-9 ezer kiló bioszőlőt szedtek le hektáronként. Ezután állandó hőmérsékleten (24-16 fokon) héjon áztatták. Almasav bontás után rövid ideig francia tölgyfahordós érlelést kapott, ez is hozzájárul karakteres ízvilágához.

Válasszon hozzá tésztát, fehér húsokat, friss sajtokat! A 12 E Mezzo Primitivo Organic 2015 tökéletes kiegészítője lesz egy finom vacsorának, de fogyasztása önmagában is igazi élvezet. Telt íze nemcsak a vörösborok kedvelőinek nyújt maradandó élményt, ismerje meg a Primitivo fajta egy igazi különlegességét!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

0