Barion Pixel
Újdonság

Papale Primitivo di Manduria, Varvaglione Puglia “Red”

6 350 Ft

5% CashbackMi ez?

Készleten

Termékjellemzők


Érdekelhetnek még…

Leírás

 

A csodálatos Papale Primitivo bornak az alapja, hogy a DOP terület szívéből származik, ahonnan a legjobb minőséget nyerhetik! A Papale Primitivo di Manduria minőségét biztosítja a kézi szüretelés, mely során a szőlőfürtöket kis méretű dobozokban gyűjtik össze. Ezzel biztosítják, hogy a szőlőszemek épen kerüljenek feldolgozásra. Szép kerek és kiegyensúlyozott tétel, melyben dzsem,(nagymama lekvárja) és vadáfonya jegyek érezhetőek.

A Papale Primitivo di Manduria az igazi megtestesítője, mintapéldája azoknak a boroknak amelyek erről a területről származnak! 100%-ban magában hordozza Manduria terroir jellegét és eleganciáját!

Tökéletes kísérője vörös húsokból készült ételeknek, de önállóan is maradandó élményt nyújt a fogyasztása.

Terméskorlátozás/ha/kg: 6000-7000

Az erjesztés szigorúan ellenőrzött 26-28 fokon történik.

„Olymértékű örvendezéssel fogadta a nép az első uralkodója – mai néven Pápa – pápai trónra kerülését, hogy tíz napon keresztül, éjt nappallá tévő, hatalmas fényárban úszó boldog és vidám ünneplésbe kezdett. Az utcákon és az épületek ablakaiban kigyúltak az öröm fényei, némelyikük tükrözve a Pápa arcképét és tűzijátékok, illetve puskaropogás zaja hallatszott. Hasonló örömünnep jellemezte a templomok és a kolostorok hangulatát. Ünnepeltek a szerzetesek és az apácák, köztük Szent Klára és Szent Teréz, a Tiszteletbeli Káplán szűnni nem akaró harangszóval  és petárda gyújtásokkal. Hogy közösen mondjanak köszönetet az Úrnak az ünnepélyes ”Te Deum”, vagyis ”Téged, Isten dicsérünk” egyházi éneket énekelve, hogy nyája vezetéséhez egy ilyen szent életű és odaadó Vezetőt választott.”

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

0