Godet Renaissance Premier Cru Cognac

699 900 FtEgyéb információk

Kategóriák: , Címke:


Leírás

A Godet- ház története:

Napjainkban a Godet- ház, Apa és három fia története, akik folytatják a családi örökségét, amelyet több mint 400 éve nemzedékről nemzedékre adtak át! A kaland La Rochelle-ben kezdődik, ahol a család két legnagyobb szenvedélye találkozik: az óceán és a konyak.

Ott, tölgyfahordókkal körülvéve, 15 éven át tartjuk a család titkait, felfedezzük a konyak mélyebb jelentését, és szeretnénk elmesélni őseink történeteit.

A La Rochelle egyedülálló helyet foglal el a konyak történetében, mivel a desztillációs technológiával (az arab kultúrából származik) itt találkoztak és a helyben termelt borokkal (az Aunis bor).

Itt született a konyak első kifejezése, a „holland desztillált bor” néven, amely a XVIII. században „brit pálinka”, később pedig „XIX. századi francia konyak” lett.

A Bonaventure Godet, a holland sókereskedő a XVI. század második évében telepedett le La Rochelle-ben, és ő volt az egyik első olyan holland desztillált bor kereskedője, amely a következő évszázadokban olyan népszerűvé vált!

Tizenöt generáció után, ugyanaz a család folytatja a természet művészeti kultúrájává válását ugyanazon a helyen.

A Godet ház egyedülálló,klímát élvez az Atlanti-óceán nedves és sós levegőjének köszönhetően, amelyet titkos alapanyagnak tartanak!Ennek a hatása eredményezi ezeket az egyedülálló konyakokat.

Napjainkban a XIV. és a XV. generáció kezeli 100% -ban a családi tulajdonban lévő pincészetet, amelyet Jean Edouard Godet családtag vezet.

A Godet-ház az egész világon exportál, 60 ország disztribútor hálózatán keresztül. Céljuk, hogy megismertessék a konyakok változatos terroirjait és érzelmi töltését, különféle, hagyományos és modern konyakstílusokon keresztül!

A korlátozott termelés, a hosszú érlelés, és a kétkezi munka teszi egyedivé és hitelessé a Godet termékeket.

Filozófiájuk:

Jean-Edouard Godet, a XV. generációs pincemester arra törekszik, hogy a faaromák az öregedés(érlelelés) során is harmóniában maradjanak a gyümölcsös illetve virágos jegyekkel.

Ő az egyetlen, aki az Atlanti-óceánon érleli a konyakot.

Paradis Cognac

100%1er Cru Grande Champagne

70–170 éves konyak keveréke!

  1. július 13-án, Henry de Navarre a későbbi

Franciaország királya La Rochelle-be a tengerparti városba érkezett, hogy megerősítse a hugenották vezetőjének szerepét.

A király levelet küldött Bonaventure Godet-nek, amelyben a kivételes minőségű konyakért, köszönetéül, neki és fiának királyi védelmet biztosít otthonukban is!

Illata lenyűgöző és rendkívüli ízvilága a bőr, alpesi méz és barbár fügére emlékeztet.

 

Kóstolta már? Értékelje!
Értékelések

Még nem szóltak hozzá, legyen Ön az első!