Desszertborok

3 találat

Igényeljen most Borsuttogó kártyát!

Minden vásárlás után 8% CashBacket kap vissza készpénzben bankszámlájára és további +2.5 shopping pontot írunk jóvá, melyet a későbbi vásárlásainál érvényesíthet! A kedvezmény részletei >


Desszertborainkról

Desszertborok vagy édes borok többféleképpen készülhetnek. Az édes borok készítésének egyik módja, hogy a szőlőt késleltetve szüretelik. Ilyenkor a szőlőszem szinte mazsolává töppedt már a tőkén.

Hogyan készül?

Dél-Nyugat Franciaországban szinte minden évben készítenek ilyen borokat. Ilyen a Sauternes, de Németország spatlese és auslese elnevezésű borai is ide sorolhatók. Ilyenkor tehát a borok magas cukortartalmát a túlérettség adja. Az érett, egészséges szőlőszemeket a botrytis cinerea gomba fedi be… majd ideális időjárási körülmények esetén, – amely ködös, nyirkos reggeleket, és napsütéses, meleg délutánokat jelent – nemes rothadás jön létre.

Legyen szó akár egy szűkkörű vacsoráról, akár egy jeles alkalomról: a desszertek koronázzák meg a finom fogásokat. Nem kell attól tartani, ha valaki nem kedveli a süteményeket! Nekik és minden édesszájú ügyfelünknek ajánljuk különleges desszertborainkat.
Egy pohárka tokaji aszú, vagy habzóbor tökéletes megkoronázása lehet a családi összejövetelnek vagy egy hosszú hét lezárásának is.

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.