Gourmet Események

5 találat

Igényeljen most Borsuttogó kártyát!

Minden vásárlás után 7% CashBacket kap vissza készpénzben bankszámlájára és további +2.5 shopping pontot írunk jóvá, melyet a későbbi vásárlásainál érvényesíthet! A kedvezmény részletei >


Gourmet Események

Legyen igazi élmény a borkóstolás és borvásárlás!

Gourmet eseményeinkkel szeretnénk közelebb hozni a gasztronómiát és a borkultúrát. Prémium italok és hozzájuk illő prémium fogások, az igazi kalandoroknak!
Személyre szabottság & minőség & élmény – a Borsuttogó kóstoló események szentháromsága.
Gourmet Események – minden alkalommal új és exkluzív több tételes kóstolósort állítunk össze, az évszakhoz, ételekhez és igényekhez igazodva. Előre szervezett időpontjainkról folyamatosan tájékoztatjuk érdeklődőinket, de bátran keressen minket egyedi borkóstoló-ajánlatkéréssel is!

Vállalunk több száz fős céges borkóstoló rendezvényeket is, ahogyan privát borkóstolókat is tartunk – akár ügyfelünk otthonában, akár egyéb választott helyszínen.

Mielőtt feltölti az otthoni borkészletét, lehetőséget nyújtunk arra, hogy megismerje prémium kínálatunkat és megtalálja az ízlésének megfelelő tételeket!

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.

Kosár
0