Boldog Halloweent – Avagy a nap, amikor mindenki boszorkánykonyhát nyit

Boldog Halloweent - Avagy a nap, amikor mindenki boszorkánykonyhát nyit

2020. 10. 21.

Minden évben van, egy nap, amikor elengedhetjük a fantáziánkat mind öltözet, mind ételek és italok terén. Van pár ötletünk, amit szívesen megosztunk veletek! Ha Halloween jelemez, akkor mindenki tudja, hogy ebben az egész világon Heidi Klum a legjobb. 2000 óta gyakorlatilag verhetetlen a mezőnyben.

Forrás: https://joe. ie

Minden évben egy egész stáb készül, hogy meglepjék a világot a felismerhetetlenségig maszkírozott exmodellel. Ha nem szeretnél lemaradni idei ötletéről, akkor kövesd őt az instagramján:
https://www.instagram.com/heidiklum/?hl=en

A Halloween Party menüsor elengedhetetlen része a stílusos welcome drink, valami véres főétel, és valami vérhez hasonló folyadékban úszó desszert! Welcome drinknek Cava-inkat ajánljuk, ötletes jégágyon behűtve!

De készíthetsz gyümölcsös bólét is:

CITROMOS ALMABÓLÉ 10 személyre

Hozzávalók:
8 db alma
1 db citrom
10 cl Godet Antarctica Cognac
1 üveg „Cili” Rosado
1 üveg ásványvíz

A fenti variáció inkább frissítő jellegű így akkor ajánljuk, ha a party-d vegyes résztvevőkből áll, azonban ha csajos party-t szervezel, akkor nyugodtan válassz egy édes vörös, desszert jellegű bort, mint pl. Chicca Primitivo di Manduria DOCG. Csak vigyázz, mert ennek alkohol tartalma 15+4%, és hamar vadmacskává változnak a résztvevők!
A Chicca nevében is csajos ütős borunkat itt tudod megrendelni a webshopból:

Ha nem szeretnél abszolút undi főételt szervírozni, akkor javasoljuk, hogy süss egy ütős STEAK-et! Hogy hogyan készül a tökéletes steak, olvasd el az őszi Borsuttogó Magazinunk 20-21. oldalán a cikkünket!

Elolvasom

A steakhez az ajánlott bort itt tudod megrendelni:


Végül a desszert:

Posírozott Körte Pinot Noir

Elkészítési idő: 30 perc 
Hozzávalók:

1 palack Saint- Jean Pinot Noir 2017
4 db egész körte
1 rúd  fahéj
1 db  vaníliarúd
1 evőkanál frissen préselt/facsart  citromlé
20 dkg finomított  kristálycukor
5 dl  víz
1 darabka  narancshéj
ízlés szerint  tejszín

Elkészítés:

  1. A vizet, a cukrot, a citromlevet, a narancshéjat, a fahéjrudat felmelegítjük egy
    nagy lábasban. A vaníliahüvelyből kikaparjuk a magokat, s a fűszeres vízbe tesszük.
    A vizet, időnként megkavarva, felforraljuk.
  2. A tűz hőfokát csökkentjük. Fedetlenül körülbelül 8-10 percig főzzük, amíg a lé
    mennyisége az egyharmadára nem csökken. Ekkor adjuk hozzá a ízlés szerint a Saint_Jean Pinot Noir 2017-t.
  3. A körtéket a kapott fűszeres szirupban lefedjük, és még 5-8 percig gyöngyözve
    főzzük.
  4. A körtéket előmelegített tányérokra, a sűrű szirupágyra tesszük és tejszínnel kínáljuk.

Jó szórakozást kívánunk!
Küldjetek fotókat, amiket megoszthatunk majd az instánkon!
https://www.instagram.com/borsuttogo/

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.