Pezsgők

10 találat

Igényeljen most Borsuttogó kártyát!

Minden vásárlás után 7% CashBacket kap vissza készpénzben bankszámlájára és további +2.5 shopping pontot írunk jóvá, melyet a későbbi vásárlásainál érvényesíthet! A kedvezmény részletei >


Pezsgők

Pezsgő kínálatunkban megtalálja a cavát, mely a pezsgők egy egyedi műfaja különleges külsőbe öltöztetve. Katalónia egyik borkészítés szempontjából kiemelkedő területe a Barcelonától dél-nyugatra fekvő Penedés. Ez a hely a Cava, a világhírű spanyol pezsgő hazája.

Díjnyertes kedvencek

Pezsgő kínálatunkban több díjnyertes ital közül is kedvére válogathat. Mit garantálunk? Prémium minőséget elérhető áron. Találja meg a vacsoraasztal ékét vagy egy nyári baráti összejövetel tökéletes aperitif italát nálunk!

Az édes ízek kedvelőire is gondoltunk – habzóbor kínálatunkban édes, gyümölcsös és nagyon frissítő frizzanték közül válogathat. Frizzantéink önmagunkban desszertek, de a étkezés lezárásaként is garantáltan a legnépszerűbbek lesznek bármilyen társaságban!

Válogasson pezsgőink között, vagy kérje segítségünket és az ízlésének megfelelő italt ajánlunk majd!

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.

Kosár
0