Nagy palackok

3 találat

Igényeljen most Borsuttogó kártyát!

Minden vásárlás után 8% CashBacket kap vissza készpénzben bankszámlájára és további +2.5 shopping pontot írunk jóvá, melyet a későbbi vásárlásainál érvényesíthet! A kedvezmény részletei >


Nagy palackok

… A még nagyobb élményért! Készüljön fel bármilyen baráti, családi vagy céges eseményre nagy kiszerelésű prémium italainkkal és élvezzék ki egy egész estén át a tökéletes minőséget! Nagy palackok – a legjobbakból!

Nagy kedvenceink

Nagy kiszerelésű italainkat az az igény hívta életre, hogy a legnépszerűbb italainkból nagy társasághoz igazodva is választhassanak partnereink.

Mit válasszunk az asztalra?

Egy finom cava vagy primitivo bor garantáltan tökéletesre emeli majd a különleges alkalmak fényét! Készüljön fel bármilyen eseményre minőségi italainkkal, amik a vacsoraasztal díszei lesznek.

Manapság óriási a borkínálat és Borsuttogó Kft. tulajdonosaiként – és egyben szakértőiként – több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, a hazai és külföldi borkultúra népszerűsítésén dolgozunk. Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb italt!

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.