Barion Pixel

Borsuttogó borkereskedés

Mottónk: “A minőség utat tör!”

MIÉRT BORSUTTOGÓ?

A Borsuttogó borkereskedés segít eligazodni a borok, pezsgők és párlatok világában! Manapság óriási a borválaszték és Borsuttogó Kft. tulajdonosaiként és egyben szakértőiként, több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, a hazai és külföldi borkultúra népszerűsítésén dolgozunk. Tapasztalatainkat diszkréten megsúgva, szívesen megosztjuk az oldalunkra látogató érdeklődőkkel. A Borsuttogó útmutatásával, érthető ajánlataival segít eligazodni ebben a színes kavalkádban. Fontosnak tartjuk, hogy érthetően, tartózkodva a túl sűrű szakmai ismeretektől adjuk át azokat az információkat, mellyel valós segítséget nyújthatunk borbarátainknak.

EGYEDI ÉS SOKSZÍNŰ KÍNÁLAT

Különleges és színes kínálatunkkal, melyet a” kevesebb néha több” elv alapján állítottunk össze az a célunk, hogy megkönnyítsük a kiválasztás, illetve a vásárlás folyamatát. A Borsuttogó nem bordiszkont, ahol a fogyasztó elfárad mire a kínálat végére ér. Olyan ízeket válogattunk össze, melyek ár és érték arányban maximálisan harmonikusak.

Külföldről kizárólag azokat a stílusokat választjuk, melyeket itthon nem, illetve másképpen készítenek kiváló borászaink! A hazai kínálatunk egyedisége abban rejlik, hogy saját szakembereink készítik, így azok máshol nem lelhetőek fel! Exkluzív webshopunkban mindenki találhat magának kedvére való bort, pezsgőt, cognacot, illetve exkluzív borválogatásokat is.

borkereskedés

IMPOZÁNS BORVÁLOGATÁSOK ÉS ITALSZELEKCIÓK

Webshopunkban nemcsak egyéni italokat, de összeállított borválogatásokat is találhatnak vásárlóink. Nemcsak ajándékba tökéletes választás egy prémium pezsgő- vagy éppen borválogatás, de bármelyik összejövetel, party, évforduló, születésnap, csapatépítő vagy éppen esküvő tökéletes kiegészítője lehet! Ráadásul italválogatásaink mindegyikét ingyen szállítjuk ki az ország egész területén belül! Ha valami különlegesre vágyna, ha szeretne emlékezetessé tenni egy-egy jeles eseményt vagy csak egyszerűen a hétköznapokban is szívesen fogyasztana egy-egy pohárral kedvenc italaiból, ne szalassza el a lehetőséget, és nézzen szét borválogatásaink kínálatában. Borválogatásainkkal kapcsolatban a legfontosabb információkat összegző bejegyzésünkben találja.

NAGY MÚLTÚ TAPASZTALAT A BORKÓSTOLÓK VILÁGÁBAN

A borkultúra népszerűsítését a kezdetek óta fő célkitűzésünknek tekintjük, az online jelenlét mellett nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kontaktusra is, és hosszú évek óta vállalunk különböző formákban végzett borkóstoltatást. Prémium szolgáltatásunkkal tesszük  kényelmessé, kiszámíthatóvá és igazán élmény telivé a borvásárlást! Mielőtt feltölti az otthoni borkészletét, lehetőséget nyújtunk arra, hogy kóstolás után hozza meg a megfelelő döntést! A kóstolási tételeket mindig személyre, illetve egyéni igényre szabottan állítjuk össze.

Vállalunk több száz fős céges rendezvényeket is, ahogyan privát borkóstolókat is tartunk, akár ügyfelünk otthonában, akár egyéb helyszínen is. Olyan különleges programokat is biztosítunk ügyfeleink számára, mint a golffal egybekötött borvacsora. Itt is igyekszünk minden igényt lefedni, épp ezért, ha Ön érdeklődik borkóstolóink iránt, de nem találja meg a számára ideális ajánlatot, szívesen nyújtunk segítséget egyéni ajánlat összeállításában is! Borkóstolóinkkal és az azokkal kapcsolatos ajánlatkérésről az alábbi linken informálódhat.

PRÉMIUM PARTNEREK ÉS EXKLUZÍV HELYSZÍNEK

Szorosan együtt dolgozunk a gasztronómia elismert képviselőivel és ismert vendéglátóhelyeivel. Termékeinket kizárólag oldalunkon és partnereink éttermeiben találhatják meg vásárlóink. Olyan kiemelkedő éttermekkel vagy szállodákkal működünk együtt többek között, mint a budapesti Pomo D’oro étterem, a sárvári Spirit Hotel vagy a Zala Springs Golf Resort. Kivételes hangulatú borvacsoráinkat mindig olyan helyszínen tartjuk meg, ahol a prémium italaink tökéletes kiegészítői lehetnek egy finom vacsorának vagy egy különleges programnak. Továbbra is keressük azokat a vendéglátó egységeket, éttermeket vagy szállodákat, akik szeretnék boraikat vagy pezsgőiket prémium beszállítótól megrendelni, illetve azokat is, akik szívesen rendeznének exkluzív borvacsorát vagy borkóstolót. Amennyiben érdekli a lehetőség, bátran küldjön nekünk egy emailt, és mi majd felvesszünk Önnel a kapcsolatot! Jelenlegi partnereinket a következő linken tekintheti meg.

INFORMATÍV BLOGOK ÉS HASZNOS CIKKEK

Weboldalunkon különböző borászati témákban írt cikkekkel igyekszünk tartalmasabbá és érdekesebbé tenni ügyfeleink böngészését. Találhat cikkeket a különböző borfajtákról, borászati tájegységekről, de abban is segítséget nyújthatnak cikkeink, hogy milyen étellel érdemes párosítani a borokat, vagy hogy éppen milyen sorrendben ajánlott megkóstolni a különböző italokat. Folyamatosan frissülő blogszekciónkkal igyekszünk a felmerülő kérdésekre válaszokat adni, illetve tájékoztatni olvasóinkat a borászattal, borkultúrával kapcsolatos érdekességekről is. Cikkeinket a blog menüpontban vagy az alábbi linkre kattintva érheti el.

borkereskedés

SZAKMAI TANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTTAN

Mindent megteszünk, hogy megkönnyítsük és elősegítsük a választást! Célunk, hogy mindenki boldogan élje meg a vásárlás élményét nálunk, és elégedett ügyfélként barátaival is ossza meg ezt az információt! Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött segítünk vásárlóinknak, hogy a lehető legjobb döntést hozzák meg, amikor bort választanak kínálatunkból.

Honnan tudja meg, hogy a kiválasztott bort mikor érdemes felbontani, mihez ajánlott fogyasztani és milyen hőfokon? Meddig lehet, vagy egyáltalán van-e értelme eltárolni az adott bort? Nem biztos benne, milyen alkalomhoz milyen bor illik? Nem tudja, milyen sorrendben érdemes felszolgálni egy vacsoránál a különböző italokat? Számtalan kérdés merülhet fel, amikor bort vagy egyéb italokat szeretnénk vásárolni. A Borsuttogó borkereskedés szívesen megsúgja, annak, aki erre igényt tart, hogy mit ajánl! Kérdése adódna borainkkal, a borfogyasztással vagy a rendeléssel kapcsolatban? Írjon nekünk emailt, üzenetet Facebook oldalunkon vagy a weboldalon felbukkanó chaten keresztül, és segítünk Önnek!

Engedje meg, hogy a világ legjobbjait vigyük el otthonába vagy kedvenc borpincéjébe!

Borsuttogó borkereskedés – hogy a vásárlás kiszámítható legyen!

borkereskedés

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Kosár
0