Poharak

13 találat

Igényeljen most Borsuttogó kártyát!

Minden vásárlás után 7% CashBacket kap vissza készpénzben bankszámlájára és további +2.5 shopping pontot írunk jóvá, melyet a későbbi vásárlásainál érvényesíthet! A kedvezmény részletei >


Poharaink

Az élményteli borkóstolásról azt gondolnánk, hogy a bor kitöltésénél kezdődik, pedig valójában az első és igen fontos lépés: a pohárválasztás. Élvezze ki a választott italok karakterét, illatát és zamatát prémium poharak kíséretével!

Poharak az élményhez

Kínálatunkban a Riedel márka klasszikus, elegáns és mindig a borhoz illő poharait találja meg.

Claus Riedel olyan poharakat alkotott, mely a kóstolás során tökéletes megmutatja a bor tulajdonságait. Egyedülálló, szőlőfajtára fejlesztett kínálat – minden alkalomra. Nem kell borszakértőnek, borásznak vagy somelier-nek lennie, hogy felismerje a különbséget, amit egy Riedel pohárból fogyasztott bor mutat.

A Riedel poharak a borkóstolást igazi ünneppé varázsolják! Ismerje meg Ön is ezt az érzést. Keressen minket bizalommal, milyen tételhez melyik poharat érdemes választania, és miért is lesz különlegesebb egy ital, ha a hozzáillő és “egyediségét” kiemelő módon ismerjük meg.

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.

Kosár
0