Poharak

13 találat

Igényeljen most Borsuttogó kártyát!

Minden vásárlás után 6% CashBacket kap vissza készpénzben bankszámlájára és további +2.5 shopping pontot írunk jóvá, melyet a későbbi vásárlásainál érvényesíthet! A kedvezmény részletei >


Poharaink

Az élményteli borkóstolásról azt gondolnánk, hogy a bor kitöltésénél kezdődik, pedig valójában az első és igen fontos lépés: a pohárválasztás. Élvezze ki a választott italok karakterét, illatát és zamatát prémium poharak kíséretével!

Poharak az élményhez

Kínálatunkban a Riedel márka klasszikus, elegáns és mindig a borhoz illő poharait találja meg.

Claus Riedel olyan poharakat alkotott, mely a kóstolás során tökéletes megmutatja a bor tulajdonságait. Egyedülálló, szőlőfajtára fejlesztett kínálat – minden alkalomra. Nem kell borszakértőnek, borásznak vagy somelier-nek lennie, hogy felismerje a különbséget, amit egy Riedel pohárból fogyasztott bor mutat.

A Riedel poharak a borkóstolást igazi ünneppé varázsolják! Ismerje meg Ön is ezt az érzést. Keressen minket bizalommal, milyen tételhez melyik poharat érdemes választania, és miért is lesz különlegesebb egy ital, ha a hozzáillő és “egyediségét” kiemelő módon ismerjük meg.

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.