Kiegészítők

Igényeljen most Borsuttogó kártyát!

Minden vásárlás után 7% CashBacket kap vissza készpénzben bankszámlájára és további +2.5 shopping pontot írunk jóvá, melyet a későbbi vásárlásainál érvényesíthet! A kedvezmény részletei >


Kiegészítők

A Borsuttogó prémium kínálatában mindent megtalálunk, ami az élménnyel teli, élvezetes borfogyasztáshoz szükséges. Természetesen a legfontosabb a választott ital… Azonban ahhoz, hogy megfelelő minőségében kiélvezhessük, ne feledkezzünk meg a prémium kíséretről sem!

Hogy teljes legyen az élmény!

Nálunk még soha nem tört palack. Prémium szolgáltatásainknak egyik legfontosabb alappillére, hogy a kiszállított termékeket nagyon biztonságos módon szállítjuk. Így a megrendelt italok garantáltan épségben érkeznek meg partnereinkhez!

Mire lehet még szükség, hogy a borokat bárhol és bármikor kiélvezhessük? Icejacket és Icebag termékeink segítenek megtartani az italok kellemes, hűs hőmérsékletét akár egy nyári grill partin is.

Nem feledkeztünk meg a megfelelő dugóhúzóról sem – a Kiegészítők között keresse prémium termékeinket!

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.

Kosár
0