42 Restaurant&Bar Fine DiningGourmet Est

42 Restaurant&Bar Fine DiningGourmet Est

35 826 Ft + Áfa

Cashback: 2866 Ft

Kosárba Részletek

Akutális Gourmet Események

Legyen igazi élmény a borkóstolás és borvásárlás!

Gourmet eseményeinkkel szeretnénk közelebb hozni a gasztronómiát és a borkultúrát. Prémium italok és hozzájuk illő prémium fogások, az igazi kalandoroknak!
Személyre szabottság & minőség & élmény – a Borsuttogó kóstoló események szentháromsága.
Gourmet Események – minden alkalommal új és exkluzív több tételes kóstolósort állítunk össze, az évszakhoz, ételekhez és igényekhez igazodva. Előre szervezett időpontjainkról folyamatosan tájékoztatjuk érdeklődőinket, de bátran keressen minket egyedi borkóstoló-ajánlatkéréssel is!

Vállalunk több száz fős céges borkóstoló rendezvényeket is, ahogyan privát borkóstolókat is tartunk – akár ügyfelünk otthonában, akár egyéb választott helyszínen.

Mielőtt feltölti az otthoni borkészletét, lehetőséget nyújtunk arra, hogy megismerje prémium kínálatunkat és megtalálja az ízlésének megfelelő tételeket!

További 42 Restaurant&Bar Fine DiningGourmet Est

Borkóstoló ajánlatok

A  borkultúra népszerűsítését a kezdetek óta fő célkitűzésünknek tekintjük, hosszú évek óta vállalunk különböző formákban végzett borkóstoló programokatPrémium szolgáltatásunkkal tesszük  kényelmessé, kiszámíthatóvá és igazán élmény telivé a borvásárlást! Mielőtt feltölti az otthoni borkészletét, lehetőséget nyújtunk arra, hogy kóstolás után hozza meg a megfelelő döntést! A kóstolási tételeket mindig személyre, illetve egyéni igényre szabottan állítjuk össze.

Vállalunk több száz fős céges rendezvényeket is, ahogyan privát borkóstolókat is tartunk, akár ügyfelünk otthonában, akár egyéb helyszínen is. Olyan különleges programokat is biztosítunk ügyfeleink számára, mint a golffal egybekötött borvacsora. Itt is igyekszünk minden igényt lefedni, épp ezért, ha Ön érdeklődik borkóstolóink iránt, de nem találja meg a számára ideális ajánlatot, szívesen nyújtunk segítséget egyéni ajánlat összeállításában is!

Borkóstoltatás céges rendezvényeken

20-400 fős rendezvényeken vállalunk borkóstoltatást, mellyel színesebbé és élmény telivé teheti azokat az üzleti alkalmakat, amelyek Önnek, mint cégtulajdonosnak fontosak a folyamatos partnerkapcsolat ápoláshoz.

Meghívott vendégeinek lehetősége nyílik 8-15 féle bor kóstolására. Szakképzett kollégáink biztosítják a maradandó pozitív élményt vendégeiknek. A kóstoló költsége rendezvényenként változó (igényfüggő), így minden esetben egyeztetést igényel.

Ajánlatkérés

  Borkóstoltatás céges rendezvényeken

  Golfozás borkóstolóval egybekötve

  Ezt a programot cégeknek illetve baráti társaságoknak ajánljuk. Célunk, hogy közelebb hozzuk az embereket a golfozáshoz, ami sok hiedelemmel ellentétben nem csak az „érettebb” korosztály időtöltése.

  Három az egyben programunk igazi kikapcsolódás mindannyiunk számára. Sportról, pihenésről és a kulináris élvezetéről szólnak ezek az alkalmak! 4-5 órán keresztül profi oktató vezetésével ismerkedés a golf fogalmaival,  alapütésekkel és egy kis játék is belefér! Fakultatív program: szlalom verseny golfautókkal.

  A játék és a szórakozás élményét könnyedebbé varázsoljuk az etaponkénti borkóstolással. A borkóstoló sort személyre szabott igények alapján állítjuk össze.

  • Helyszínek: Zalacsány: Zala Springs Golf Resort/ Budapest: Academy Golf Club
  • Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 20 fő.
  • A program csomag díja személyenként:15.000,- forinttól.
  • A program csomag díja személyenként, szállással: 35.000,- forinttól.

  Ajánlatkérés

   Golfozás borkóstolóval egybekötve

   Privát borkóstoló

   Ezzel a kényelmi szolgáltatásunkkal maradandóvá teheti családi, illetve baráti összejöveteleit! Legyen az egy kerek évforduló vagy éppen egy fontos esemény, mint eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, születésnap, diplomaosztó, vagy egyéb jelentős pillanat az Ön életében!

   A privát (vip) élménykóstoló helyszínét általában az ügyfél biztosítja (saját otthona), de kívánságra segítünk a helyszín biztosításában is.

   Vállaljuk, 4-35 fős társaságok kóstoltatását, előre egyeztetett időpontban. A kóstoló során 6 – 10 féle bort tudnak egyidejűleg megkóstolni a résztvevők. A kóstolási tételeket midig személyre, illetve egyéni igényre szabottan állítjuk össze.

   Ajánlatkérés

    Privát borkóstoló

    Legfrissebb bejegyzéseink

    Mégtöbb bejegyzés

    Kosár
    0