Borkóstoló ajánlatok

A  borkultúra népszerűsítését a kezdetek óta fő célkitűzésünknek tekintjük, hosszú évek óta vállalunk különböző formákban végzett borkóstoló programokatPrémium szolgáltatásunkkal tesszük  kényelmessé, kiszámíthatóvá és igazán élmény telivé a borvásárlást! Mielőtt feltölti az otthoni borkészletét, lehetőséget nyújtunk arra, hogy kóstolás után hozza meg a megfelelő döntést! A kóstolási tételeket mindig személyre, illetve egyéni igényre szabottan állítjuk össze.

Vállalunk több száz fős céges rendezvényeket is, ahogyan privát borkóstolókat is tartunk, akár ügyfelünk otthonában, akár egyéb helyszínen is. Olyan különleges programokat is biztosítunk ügyfeleink számára, mint a golffal egybekötött borvacsora. Itt is igyekszünk minden igényt lefedni, épp ezért, ha Ön érdeklődik borkóstolóink iránt, de nem találja meg a számára ideális ajánlatot, szívesen nyújtunk segítséget egyéni ajánlat összeállításában is!

Nyárbúcsúztató Borvacsora Koch Csabával – Aranykorona Étterem, Solymár

“Szerencsésnek mondhatom magam, hogy természet közeli ember vagyok, aki szívesen kutatja, vizsgálja a szőlőt. Számomra minden a növénnyel kezdődik. A sorok között járva tervezem meg a fajták, a dűlők és a parcellákon érő szőlő jövőjét. A pincében szigorú vagyok önmagammal és a dolgozóimmal szemben is, mert nem engedhetek meg semmilyen kompromisszumot a minőséggel szemben” – mondta Koch Csaba. Szeretnétek egy igazán különleges hangulatú borvacsorán részt venni? Búcsúztassuk együtt a nyarat Koch Csabával, aki személyesen fogja bemutatni csúcsborát a 899-et!”

Várunk titeket 2021.szeptember 16.-án este!
Időtartam: 18:00-22:00
Helyszín: Aranykorona Étterem, 2083 Solymár, Terstyánszky Ödön utca 40,
Borsor és a menü ára/fő: 25.000.-

RÉSZLETES PROGRAM

Nyárbúcsúztató Borvacsora - Aranykorona Vendéglő, Solymár

Small Friday borkóstoló

Népszerű rendezvényünket a Small Fridayt most a gyönyörű budai panorámával rendelkező Marriott Hotel Budapestben tartjuk!

Várjuk szeretettel Small Friday borkóstolónkon – kedvesével, barátaival, munkatársaival! Ajándéknak is remek választás, hiszen kérésre névre szóló AJÁNDÉKUTALVÁNYT is kiállítunk!

Helyszín: Marriott® Hotel Budapest

Cím: Budapest, Apáczai Csere János u. 4, 1052

Időpont: 2020. október 29. csütörtök, 18:30 – 21:30

Jelentkezés és vásárlás

11 500 FtBővebben


RÉSZLETES PROGRAM

SMALL FRIDAY BORKÓSTOLÓ - Marriott Hotel Budapest

Magyaros borvacsora

Várjuk kedves Vendégeinket a Magyaros Borvacsoránkra a solymári Aranykorona Vendéglőbe, a Borsuttogó borkínálatával. Helyszín: Solymár, Terstyánszky utca 40.

Időpont: 2020.06.05. péntek 18:00-tól 22:00-ig Borvacsora ára: 26.500,- /fő Az ár tartalmazza a menüt, borsort, kávét, ásványvizet és a szervízdíjat.

Magyaros borvacsora

Borkóstoltatás céges rendezvényeken

20-400 fős rendezvényeken vállalunk borkóstoltatást, mellyel színesebbé és élmény telivé teheti azokat az üzleti alkalmakat, amelyek Önnek, mint cégtulajdonosnak fontosak a folyamatos partnerkapcsolat ápoláshoz.

Meghívott vendégeinek lehetősége nyílik 8-15 féle bor kóstolására. Szakképzett kollégáink biztosítják a maradandó pozitív élményt vendégeiknek. A kóstoló költsége rendezvényenként változó (igényfüggő), így minden esetben egyeztetést igényel.

Ajánlatkérés

  Borkóstoltatás céges rendezvényeken

  Golfozás borkóstolóval egybekötve

  Ezt a programot cégeknek illetve baráti társaságoknak ajánljuk. Célunk, hogy közelebb hozzuk az embereket a golfozáshoz, ami sok hiedelemmel ellentétben nem csak az „érettebb” korosztály időtöltése.

  Három az egyben programunk igazi kikapcsolódás mindannyiunk számára. Sportról, pihenésről és a kulináris élvezetéről szólnak ezek az alkalmak! 4-5 órán keresztül profi oktató vezetésével ismerkedés a golf fogalmaival,  alapütésekkel és egy kis játék is belefér! Fakultatív program: szlalom verseny golfautókkal.

  A játék és a szórakozás élményét könnyedebbé varázsoljuk az etaponkénti borkóstolással. A borkóstoló sort személyre szabott igények alapján állítjuk össze.

  • Helyszínek: Zalacsány: Zala Springs Golf Resort/ Budapest: Academy Golf Club
  • Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 20 fő.
  • A program csomag díja személyenként:15.000,- forinttól.
  • A program csomag díja személyenként, szállással: 35.000,- forinttól.

  Ajánlatkérés

   Golfozás borkóstolóval egybekötve

   Privát borkóstoló

   Ezzel a kényelmi szolgáltatásunkkal maradandóvá teheti családi, illetve baráti összejöveteleit! Legyen az egy kerek évforduló vagy éppen egy fontos esemény, mint eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, születésnap, diplomaosztó, vagy egyéb jelentős pillanat az Ön életében!

   A privát (vip) élménykóstoló helyszínét általában az ügyfél biztosítja (saját otthona), de kívánságra segítünk a helyszín biztosításában is.

   Vállaljuk, 4-35 fős társaságok kóstoltatását, előre egyeztetett időpontban. A kóstoló során 6 – 10 féle bort tudnak egyidejűleg megkóstolni a résztvevők. A kóstolási tételeket midig személyre, illetve egyéni igényre szabottan állítjuk össze.

   Ajánlatkérés

    Privát borkóstoló

    Kövessen Minket Instagrammon

    Legfrissebb bejegyzéseink

    Mégtöbb bejegyzés

    Hírlevél Feliratkozás

    Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.

    Kosár
    0