Szállítási információk: Február 12-19. között rendelt termékek február 21-én kerülnek kiszállításra.

Borkóstoló ajánlatok

A  borkultúra népszerűsítését a kezdetek óta fő célkitűzésünknek tekintjük, hosszú évek óta vállalunk különböző formákban végzett borkóstoló programokatPrémium szolgáltatásunkkal tesszük  kényelmessé, kiszámíthatóvá és igazán élmény telivé a borvásárlást! Mielőtt feltölti az otthoni borkészletét, lehetőséget nyújtunk arra, hogy kóstolás után hozza meg a megfelelő döntést! A kóstolási tételeket mindig személyre, illetve egyéni igényre szabottan állítjuk össze.

Vállalunk több száz fős céges rendezvényeket is, ahogyan privát borkóstolókat is tartunk, akár ügyfelünk otthonában, akár egyéb helyszínen is. Olyan különleges programokat is biztosítunk ügyfeleink számára, mint a golffal egybekötött borvacsora. Itt is igyekszünk minden igényt lefedni, épp ezért, ha Ön érdeklődik borkóstolóink iránt, de nem találja meg a számára ideális ajánlatot, szívesen nyújtunk segítséget egyéni ajánlat összeállításában is!

 

BORKÓSTOLTATÁS CÉGES RENDEZVÉNYEKEN

20-400 fős rendezvényeken vállalunk borkóstoltatást, mellyel színesebbé és élmény telivé teheti azokat az üzleti alkalmakat, amelyek Önnek, mint cégtulajdonosnak fontosak a folyamatos partnerkapcsolat ápoláshoz.

Meghívott vendégeinek lehetősége nyílik 8-15 féle bor kóstolására. Szakképzett kollégáink biztosítják a maradandó pozitív élményt vendégeiknek. A kóstoló költsége rendezvényenként változó (igényfüggő), így minden esetben egyeztetést igényel.

AJÁNLATKÉRÉS

GOLFOZÁS BORKÓSTOLÓVAL EGYBEKÖTVE

Ezt a programot cégeknek illetve baráti társaságoknak ajánljuk. Célunk, hogy közelebb hozzuk az embereket a golfozáshoz, ami sok hiedelemmel ellentétben nem csak az „érettebb” korosztály időtöltése.

Három az egyben programunk igazi kikapcsolódás mindannyiunk számára. Sportról, pihenésről és a kulináris élvezetéről szólnak ezek az alkalmak! 4-5 órán keresztül profi oktató vezetésével ismerkedés a golf fogalmaival,  alapütésekkel és egy kis játék is belefér! Fakultatív program: szlalom verseny golfautókkal.

A játék és a szórakozás élményét könnyedebbé varázsoljuk az etaponkénti borkóstolással. A borkóstoló sort személyre szabott igények alapján állítjuk össze.

  • Helyszínek: Zalacsány: Zala Springs Golf Resort/ Budapest: Academy Golf Club
  • Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 20 fő.
  • A program csomag díja személyenként:15.000,- forinttól.
  • A program csomag díja személyenként, szállással: 35.000,- forinttól.

 

AJÁNLATKÉRÉS

PRIVÁT BORKÓSTOLÓ

Ezzel a kényelmi szolgáltatásunkkal maradandóvá teheti családi, illetve baráti összejöveteleit! Legyen az egy kerek évforduló vagy éppen egy fontos esemény, mint eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, születésnap, diplomaosztó, vagy egyéb jelentős pillanat az Ön életében!

A privát (vip) élménykóstoló helyszínét általában az ügyfél biztosítja (saját otthona), de kívánságra segítünk a helyszín biztosításában is.

Vállaljuk, 4-35 fős társaságok kóstoltatását, előre egyeztetett időpontban. A kóstoló során 6 – 10 féle bort tudnak egyidejűleg megkóstolni a résztvevők. A kóstolási tételeket midig személyre, illetve egyéni igényre szabottan állítjuk össze.

AJÁNLATKÉRÉS

KÉRJEN AJÁNLATOT BORKÓSTOLÓRA!


 

Szívesen részt venne borkóstolónkon, de nem biztos benne, melyik formátum felelne meg legjobban igényeinek? Kíváncsi arra, hogyan is zajlik egy ilyen rendezvényünk, mielőtt privát borkóstoló megszervezésével bízna meg minket? Megismerné termékeinket és a Borsuttogó csapatát egy gourmet program keretein belül, és szívesen részt venne egy, már rendszeresen megrendezésre kerülő eseményünkön? Jelentkezzen aktuálisan elérhető borkóstolóinkra:

Hírlevél Feliratkozás