Small Friday Extrákkal

Small Friday Extrákkal

2020. 07. 10.

avagy legnépszerűbb rendezvényünk július 9.-én a HARIS PARK-ban debütált

A Haris Park, Buda igazi közösségi találkozóhelye, gyönyörű hortenziák, hatalmas árnyas fák, gyönyörű gyep, pavilonok veszik körül a patinás épületet, amelynek báltermében egykor maga Sissi királynő nyitotta meg egy alkalommal a bálozóknak a táncot. Ide álmodtuk meg a nyári Small Friday-t extrákkal.

Meghívott előadónk Zolbert, a paloznaki Jazzpiknik már jólismert művésze nagy örömünkre elfogadta a felkérésünket. Ugyanolyan lelkesedéssel vetette bele magát a felkészülésbe, mint mi. Benne volt a levegőben, hogy a lezárás után mindenki szeretne egy olyan rendezvényre eljönni hozzánk, ahol egy picit lazíthat is az elmúlt időszak okozta bezártság, és üzleti stressz után.

Ha hiszitek, ha nem, nekünk is jólesett újra találkozni, és látni, hogy mindenki újra hiánytalanul a fedélzeten van, és mindenki jól van egészséges, és mosolyogva köszöntött minket, és foglalt helyet a Haris Park napsütötte édenkertjében. A legnagyobb örömet az okozta számunkra, hogy rendezvényünk a Small Friday borkóstoló több generációs közösségi élménnyé nőtte ki magát!

Az asztaloknál az aranyló naplementében izgalmas beszélgetések, bor, gasztronómia, a smooth jazz keverékéből egy filmbe illő hangulat alakult ki, melyet magunkba szívtunk, és bevalljuk nektek, hogy amikor az utolsó vendégünktől elbúcsúztunk, még akkor is erről beszélgettünk Beával, természetesen egy pohár finom Rosato társaságában.

Köszönjük a sok pozitív visszajelzést, a fotókat, és social media megosztást az eseményről! Engedjétek meg, hogy egy kedves vendégünk visszajelzését szó szerint megosszuk veletek:

„Sziasztok! Pazar volt minden! Ismétlést kíván! Az asztaltársaságért külön köszönet!”- Dr. M. Judit Akkor… innen folytatjuk!

Kövessetek minket az oldalainkon! Iratkozzatok fel a HÍRLEVÉL szolgáltatásunkra, hogy értesüljetek a friss termékbevezetésekről, kedvezményekről, és nem utolsó sorban a következő alkalomról, amikor újra találkozunk!

Szeretettel,
Bea & Áron- @borsuttogo

Címkék: ,

Kövessen Minket Instagrammon

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Hírlevél Feliratkozás

Tudja meg első kézből legjobb akcióinkat, vegye igénybe kizárólagos kedvezményeinket, értesüljön azonnal eseményeinkről, borkóstolóinkról.