Barion Pixel
Újdonság

Barril Rum

18 999 Ft

8% CashbackMi ez?

Készleten

Termékjellemzők


Leírás

A Barril Rum utazása ott kezdődik, ahol a rum ered: a Karib-térségben.

Ez a tiszta rum négy különböző, különféle lepárlási eljárásokkal előállított, 5-8 éves, fiatal, bourbon tölgyfa hordóban érlelt rum keveréke, tökéletes harmóniája, melyek Panamából, Barbadosról, a Dominikai Köztársaságból és Nicaraguából származnak.

A gondos házasítás eredménye egy sokrétű, kiegyensúlyozott rum. A keverés révén az állandó minőséget célozták meg, mely harmonikus, kerek és kellemes ízt, valóban egyedülálló eredményt biztosít. Nagy figyelmet szenteltek annak, hogy az egyes párlatok megfelelő arányban keveredjenek, és mindig egyenletes, kielégítő élményt nyújtsanak.

A Barril Rum mély és intenzív ízvilágú, mely az egyedi, páratlan keveréknek köszönhető. A barbadosi rumtól nyeri a nagy intenzitását, a panamai rum gyümölcsös jelleget kölcsönöz neki, míg a Dominikai Köztársaságból és Nicaraguából származó rum édes és összetett aromákkal gazdagítja.

Nem adtak hozzá további cukrot, fűszereket és színezékeket. Tiszta és természetes. Kifinomult irányt mutat az íz, a minőség és a stílus terén. E magas minőség elérésének kulcsa a sok türelem, a kiváló minőségű alapanyagok és a generációkon átívelő kézműves mesterség elsajátítása, a legjobb kidolgozás egységében rejlik.

Minden palackot kézzel címkéznek és töltenek meg a németországi Hamburghoz közeli kis manufaktúrában.

Önmagában fogyasztva és italkeverésre, koktélok készítésére is alkalmas.

Alkoholtartalma: 42%

500 ml

Legfrissebb bejegyzéseink

Mégtöbb bejegyzés

Kosár
0